Nordic-Collection-sleept-Travelife-Certified-Award-voor-duurzaamheid-in-de-wacht

Nordic Collection sleept Travelife Certified Award voor duurzaamheid in de wacht

Nordic Collection, een van de leidende reisorganisaties in België en Nederland, mocht gisteren als tiende bedrijf in België de Travelife Certified Award in ontvangst nemen. De award is een erkenning voor de langetermijninspanningen en koploperspositie van Nordic Collection op het gebied van duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Nordic Collection neemt FLY and BiKE over

Nordic Collection, een verzameling van 6 verschillende reisorganisaties, voegt een zevende merk toe aan hun portfolio. Met de overname van FLY and BiKE bouwt de organisatie hun reisaanbod verder uit met fietsreizen naar Azië, Afrika, Amerika en het Midden-Oosten en zet zo verder in op reizen naar natuurbestemmingen.

Nordic breidt uit naar de Duitse markt

Reisorganisatie Nordic, gekend voor zomer- en winterreizen naar Scandinavië, betreedt een nieuwe afzetmarkt. Na de uitbreiding met een kantoor in Nederland en een team van experten voor Franstalige klanten, besluit Nordic zich ook te richten op de Duitse markt. Duitse klanten kunnen nu ook bij Nordic terecht om een op maat gemaakte reis of een pakketreis te boeken naar het Hoge Noorden.

Reisorganisatie Nordic gaat in zee met Albatros Expeditions

Nordic, specialist in onder meer exploratiereizen naar de poolgebieden, gaat een samenwerking aan met Albatros Expeditions. De Ocean Albatros, een gloednieuw schip van de rederij, vaart de komende jaren drie keer exclusief uit voor Nordic-reizigers: in juli 2023 naar Spitsbergen, in januari 2024 naar Antarctica en in de zomer van 2024 naar Groenland. 

Verschillende reisorganisaties bundelen de krachten in de Nordic Collection

Nordic, de reisorganisatie die gekend is voor zomer- en winterreizen naar Scandinavië, lanceert het nieuwe merk ‘Nordic Collection’. Met een gloednieuwe website en de aankondiging van roadshows bundelen alle zes de reisorganisaties hun krachten.