Over Nordic Collection

Van een geïmproviseerd kantoor in de woonkamer tot reizen naar de meest ongerepte uithoeken van de wereld

We vertalen onze passie voor onze bestemmingen en onze jarenlange expertise naar een uniek aanbod en vlot reizen.

Nordic, het merk dat aan de oorsprong ligt van Nordic Collection, ontstond in 1980 als eenmanszaak met focus op reizen in Noorwegen. Vanaf 2008 werden geleidelijk nieuwe bestemmingen toegevoegd aan het aanbod, gingen we zelf in accommodaties investeren, charterden we vluchten en ruilden we onze woonkamer met enkele medewerkers in voor drie gezellige kantoren met zo’n 90 gepassioneerde specialisten. Nordic wordt nu gezien als dé referentie wat betreft Scandinaviëreizen in België en is ook de Nederlandse markt aan het veroveren.

Dankzij een aantal opportuniteiten in de markt werd het aanbod verder uitgebreid. Vandaag brengen onze 7 merken je naar maar liefst 6 continenten: Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Afrika, Azië en zelfs het mysterieuze Antarctica. Onze collectie is dus heel wat gegroeid de laatste jaren, zonder daarbij onze waarden te verliezen.

Leer ons kennen!

Onze grootste kracht? Dat is ons team. Achter elk van onze merken staat een team van specialisten, die je met veel plezier alles vertellen over ‘hun’ bestemming. Dat doen ze met heel wat enthousiasme, want de bestemmingen bezorgen hen na al die jaren nog steeds zoveel plezier.

Wil jij de gezichten achter onze verschillende merken leren kennen? Neem een kijkje op deze pagina en ontmoet ons team van natuurliefhebbers, hardwerkende teamplayers, wereldreizigers en levensgenieters.