Voel je het kriebelen?

Werken bij Nordic Collection

Nordic Collection, dat zijn verschillende gespecialiseerde reisorganisaties met elk hun eigen specialisatie. Wij reizen naar de meest ongerepte gebieden ter wereld: van het Hoge Noorden en de Anglo-Keltische eilanden tot Noord- en Zuid-Amerika, Afrika, Azië, Australië en zelfs de poolgebieden.

Achter elk van de reisorganisaties staat een sterk team van gepassioneerde medewerkers. Allemaal hebben ze sterke ambities en één duidelijke missie: met passie en vakmanschap elke klant een authentieke reisbeleving bezorgen! Niet met de traditionele Tripadvisor Top 10-lijstjes, wel met onze persoonlijk geselecteerde parels.

Wie bij een van de merken van Nordic Collection aan de slag gaat, komt terecht in een team waar klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel gedragen worden. Bij ons heerst een dynamische en warme sfeer onder collega’s. We zijn een bedrijf waar iedereen kan groeien, uitdaging kan vinden en vooral ook plezier kan maken. Want onze klanten verwennen, dat is voor ons pure passie. Dat doen we met veel ‘goesting’, oprechtheid en kennis van zaken.