Ons team

Leer het team van de Nordic Collection kennen

Alle werknemers van de Nordic Collection hebben een gedeelde passie: een passie voor reizen en een actief buitenleven. Deze passie vertaalt zich op de werkvloer tot vakmanschap en deskundigheid. Aan de hand van persoonlijke verhalen en ervaringen worden de mooiste droomreizen samengesteld.

Nordic Collection is ontstaan als Belgische onderneming. Omdat we streven naar innovatie en graag willen groeien, is stilstaan echter niets voor ons. Daarom breidden we de laatste jaren ook uit naar de Franstalige, Nederlandse en Duitse markt. We zijn trots op ons internationale team, een team met een grenzeloze passie voor de mooiste bestemmingen. Omdat we collega’s hebben met verschillende achtergronden, is onze officiële bedrijfstaal Engels.

Reizen met het team

Als je naam wilt maken als reisspecialist, moet je natuurlijk je bestemmingen door en door kennen. Onze Travel Designers gaan daarom regelmatig op prospectie om hun specifieke bestemming beter te leren kennen, nieuwe dingen te ontdekken en relaties te onderhouden met lokale partners. Omdat wij er vast van overtuigd zijn dat een bedrijf niet kan functioneren zonder de mensen die er deel van uitmaken, is een goede sfeer binnen de verschillende teams bij Nordic Collection bijzonder belangrijk. Daarom gaat elk team ook één keer per jaar op “workation”: een combinatie van werk, workshops, teambuilding en een heleboel plezier.

Ontspannen na het werk

Collega’s die het goed met elkaar kunnen vinden en zelfs echte vrienden worden, dat vinden we een belangrijke prioriteit bij Nordic Collection. We willen elkaar leren kennen en samen (grote of kleine) successen vieren. Even aperitieven na een drukke dag op het werk, wij vinden dat dat moet kunnen. Leuke bedrijfsevenementen en informele afterworks staan daarom regelmatig op de agenda bij Nordic Collection. Een lancering van een nieuw product of merk vieren, samen sporten of gewoon een babbeltje slaan bij een lekker hapje… Er is altijd iets te vieren!